Search

Pembekal Mesin Packaging Malaysia

Packaging Made Easier

Pembekal Mesin Packaging Malaysia merupakan salah satu pembekal utama mesin pemprosesan dan pembungkusan di Malaysia. Kami mengeluarkan beberapa jenis mesin di kilang kami yang dibina khas untuk usahawan yang bertempat di Kedah, Malaysia.

Kami mempunyai pasukan jurutera dan juruteknik yang berkemahiran dan mempunyai lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam pembuatan dan perkhidmatan dalam mesin pemprosesan berkaitan pertanian, pembinaan dan makanan. Di samping itu, kami juga bekerjasama dengan pengeluar terkemuka di luar negara untuk mengimport dan mengedar secara besar-besaran jenis mesin lain yang tidak dikeluarkan oleh kami.

Rangkaian jualan dan pengedaran kami adalah meluas kerana kami mampu meliputi kebanyakan bandar utama di Semenanjung Malaysia, termasuk Sabah dan Sarawak (East Malaysia).

Dalam beberapa tahun ini, kami telah dapat menggabungkan model pengembangan yang mantap, khusus untuk mesin pemprosesan makanan kami. Kami sangat berbangga dengan perkhidmatan pelanggan kami yang cekap dan mesra, yang kami tekankan pada setiap pesanan. Kami akan sentiasa berusaha untuk mencapai objektif kami untuk menjadi rakan kongsi anda yang boleh dipercayai untuk membekalkan produk berkualiti dan perkhidmatan yang cekap.

Kenapa Anda Pilih kami?

Kurangkan Perbelanjaan Overhed

Salah satu perkara terbesar yang disediakan oleh Kalvac untuk syarikat anda ialah mengurangkan perbelanjaan overhed. Kami bukan sahaja boleh mengurangkan kos buruh anda, malah pengeluar sering mengambil berat dalam penggunaan tenaga kerana mesin pembungkusan kami lebih cekap daripada manusia.

Peningkatan Produktiviti

Melalui penambahbaikan mesin pembungkusan kami, produktiviti harian anda pasti akan bertambah baik jika dibandingkan dengan usaha pembungkusan manual sedia ada. Selain itu, anda akan dapat mengenal pasti produktiviti anda dengan jelas apabila menggunakan mesin pembungkusan kerana automation menjamin produktiviti. Ini membantu mengelakkan isu seperti gagal mengejar tarikh akhir pembekalan dan sebagainya.

Kualiti Konsisten

Konsisten sentiasa menjadi kunci kejayaan automation. Kualiti pembungkusan penting apabila memasarkan produk kami kerana ia adalah tanggapan pertama yang dilihat oleh bakal pelanggan kami. Kualiti yang konsisten dalam pembungkusan memberikan impak yang baik pada keseluruhan kepercayaan dan jaminan produk kami.

Back to Top
Product has been added to your cart